Massage op locatie

Massage op locatie

Stoelmassage: gezond en heerlijk ontspannend!

Stoelmassage is een gezonde en ontspannende onderbreking van het werk.
Als de massage met enige regelmaat wordt gegeven, bijvoorbeeld één- of tweewekelijks, dan kunnen klachten verminderen of zelfs worden voorkomen. Onderzoek heeft aangetoond dat het ziekteverzuim tot 30% kan verminderen. Het is dus inzetbaar als een preventief middel tegen ziekteverzuim.

Hoe gaat het in zijn werk?

Demonstratie aanvragen:
Om te beginnen kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor een demonstratie.
Dat betekent dat ik, of een collega, met de stoel naar uw bedrijf  komt voor het geven van een drietal stoelmassages. Gratis en vrijblijvend. De enige voorwaarde is dat er iemand bij is die bevoegd is om beslissingen te nemen. Zo bent u in de gelegenheid om te ervaren hoe een stoelmassage voelt en welke toegevoegde waarde het voor uw bedrijf kan hebben.

Offerte aanvragen:

Kiest u ervoor om stoelmassage aan te bieden binnen uw bedrijf dan kunt u een offerte aanvragen.
De prijs is afhankelijk van het aantal en de frequenties van de massages en kan dus per bedrijf verschillen. Het is mogelijk om uw persoonlijke voorkeuren aan te geven, zoals de duur van de massages of het gebruik van een online reserveringssysteem of papieren inschrijflijsten.
Er zijn dus verschillende mogelijkheden, neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ik kom graag bij u langs!