Massage in mijn praktijk

Massage in mijn praktijk

Er zijn zoveel soorten massage!   Welke past nu het beste bij mij?

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer.    Dat is  de reden dat hier geen lijst met mogelijkheden staat en geen lijst met gevolgde opleidingen, cursussen en workshops.   Daar heb ik een aparte pagina voor aangemaakt. Mocht je daar meer over willen weten kijk dan bij ‘opleidingen’ onder het kopje ‘over mij’.

Liever bespreek ik met jou persoonlijk wat je nodig hebt. Wat zijn je klachten? Waar heb je behoefte aan? Samen kunnen we kijken welke massagebehandeling het beste bij jou aansluit.     En misschien heb je geen klachten en wil je een ‘gewone’ ontspanningsmassage, ook dan ben je van harte welkom!

 

praktijk carolien (24) (1)

 

Heel belangrijk bij een massagebehandeling is rust en ontspanning!

Even tot jezelf komen.
Even tijd voor jezelf.

Voor de een betekent dat lekker de ogen dicht en de stilte in, voor de ander is het belangrijk om te praten over wat er op dat moment speelt in zijn of haar leven.

 

 

massage met olie

 

Een massage op de behandeltafel is meestal een massage met olie. De techniek die ik gebruik is een unieke mengeling van de verschillende massagesoorten die ik in de loop van de jaren geleerd heb. Ik vind het belangrijk dat een massage ontspannend is, hoe stevig de druk ook is, je moet altijd in je pijn kunnen ontspannen!

 

 

massagestoel

 

Heb je voornamelijk nek- en
schouderklachten doordat je langdurig achter de computer zit of door andere omstandigheden? Dan is een stoelmassage een echte aanrader!

Een stoelmassage is een massage over de kleding heen, er wordt geen olie gebruikt. Het is een ergonomische stoel waarin je hele lichaam wordt ondersteund, heel ontspannend. Je zit iets met je schouders naar voren gebogen waardoor de nek en schouders heel goed te behandelen zijn.

 

Nieuw is de Seventh Wave stoel en zwangerschap massage van TouchPro.
Deze massage is ontwikkeld voor zwangere vrouwen, waarvoor de drukpuntmassage namelijk niet geschikt is. Door een speciaal kussen dat op de stoel bevestigd wordt blijft de buik vrij, waardoor je heerlijk ontspannen voorover kunt zitten.
Ook een hele fijne massage voor mensen in stressvolle periodes, om het hoofd weer leeg te maken.
De massage heeft een diepe en krachtige werking op het nek en schouder gebied.