De massagestoel en de stoelmassages

massagestoel

 

De massagestoel is een ergonomisch ontwikkelde stoel, die voor vrijwel ieder lichaam goed instelbaar is. Door de zachte bekleding is het heel ontspannend om in de stoel te zitten. Je hele lichaam wordt ondersteund en je ligt iets naar voren gebogen, een ideale houding om nek en schouders los te masseren.

Een echte aanrader voor mensen die veel achter de computer zitten of op andere wijze hun bovenlichaam overbelasten.

 

 

De drukpunt stoelmassage van TouchPro is een massage van 15 minuten en daarin  worden armen, handen, heupen, rug, schouders, nek en schedel gemasseerd. Het is een drukpuntmassage, afkomstig van de traditionele Japanse acupressuur, waarin 60 punten worden behandeld. Het gaat hierbij om het bevorderen van de lichamelijke conditie en het voorkomen van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress. Het is tevens een zeer effectieve om de bloedsomloop te bevorderen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is een ontspannen en verfrist gevoel.     Je gaat fit weer aan het werk!

De Seventh Wave stoel en zwangerschap stoelmassage is de nieuwste stoelmassage van TouchPro. Het is een ontspannende massage, heerlijk om je hoofd leeg te maken in stressvolle periodes en met een krachtige, diepe werking op het nek en schouder gebied. In deze massage worden ook de benen meegenomen.
Bijzonder ontspannend tijdens de zwangerschap. Door een speciaal kussen, waarbij de buik vrij is, kan zelfs een hoog-zwangere vrouw heerlijk ontspannen voorover gebogen zitten.